Капремонт Курмановича: наприкінці вулиці облаштують кільце

kurmanovycha
Фото: Святослав Товстига

На Курмановича у Львові, у межах капітального ремонту вулиці, планують облаштувати кільце.

Про це розповів керівник відділу інвестиційних проектів ЛКП «Львівавтодор» Павло Сирватка, пише Tvoemisto.tv

«Вулиця Курмановича — це приклад того, як у місті проводять реконструкцію із заміною комунікацій. Звичайно, це довше і дорожче, ніж заміна верхнього шару асфальту, але це інвестиція в майбутнє, щоб наступні 10 чи навіть 50 років ця вулиця не потребувала значних витрат міста», — каже він.

За словами Павла Сирватки, на Курмановича роблять окремі від проїжджої частини тротуари і велодоріжки. Це створить кращі умови для тих, хто пересувається не на авто, і дозволить у майбутньому пустити туди громадський транспорт, що знизить потребу в поїздках на машині.

У кінці вулиці біля повороту на П’ясецького мають виправити геометрію кільцевого перехрестя під мостом. Зараз там можна їхати і навіть не помітити перехрестя, що провокує аварійні ситуації. Після реконструкції проїзд у всіх напрямках буде через кільце.

Нагадаємо, згідно з проектом капітального ремонту вул. Курмановича передбачено заміну дорожнього покриття, прокладання нових комунікацій, висадка зелених насаджень. Завершення ремонтних робіт передбачено у 2020 р. Вартість робіт 71,5 млн. грн. Ремонтуватимуть вул. Курмановича на ділянці від вул. Д. Апостола до вул. Пꞌясецького — це близько 1 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: