На вулицях Львова з'являться котівнички

kotivnychky-2-e1572870618753-696x637

ЛКП «Лев», яке опікується безпритульними тваринами міста, спільно з Ольгою Кирилович подало на громадський бюджет міста пілотний проект аналогів якому немає ніде в світі - котівнички.

Котівничка - це конструкція, яка спеціально створена для зручного годування котів та забезпечення охайності місця годівлі. Завдяки нижньому піддону миски, куди кластимуть їжу, не розлітатимуться, а дашок захистить від опадів.

Про це повідомляють у ЛКП «Лев».

Якщо проект набере достатню кількість голосів, 300 котівничок буде розміщено в Франківському районі міста. В разі успішної реалізації проекту ЛКП«Лев» лобіюватиме розміщення котівничок у кожному районі Львова.

Проголосувати за проект котівнички можна за посиланням.

У ЛКП нагадують, що, згідно з Ухвалою Львівської міської ради №3714, коти, які є природними дератизаторами територій як частина екосистеми міста, перебувають під охороною. Їх часто підгодовують небайдужі, які роблять їх вуличне життя ситим. На жаль, інколи трапляється, що місця годівлі котів через недоїдки та різноманітні посудини виглядають непривабливо, тож місцеві мешканці скаржаться на котів та на людей, які їх годують, а ті бідкаються, що їм не дають змоги підгодовувати знедолених тварин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: