Під Офісом президента підприємці протестують проти запровадження РРО (наживо)

____1889_771x517-19098

Сьогодні, 4 листопада, під Офісом президента України проходить акція «Захисти ФОП» проти законів 128-IX і 129-IX, які скасовують спрощену систему оподаткування і вводять обов'язкове використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

Про це повідомляє інтернет-портал ASPI.

https://www.facebook.com/aspi.com.ua/videos/2467671966889091/

Читайте також: Що буде з українським бізнесом після внесення змін до Податкового кодексу.

Довідка. Раніше голова держави Володимир Зеленський підписав закони № 128-IX «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та № 129-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг», які парламент ухвалив 20 вересня 2019 року.

Такі законодавчі документи спрямовані на захист легального бізнесу від недобросовісної конкуренції, виведення з тіньового обороту частки готівкових розрахунків, «сірого» товару, поліпшення ефективності податкового адміністрування та державного контролю за розрахунковими операціями.

Від законів очікують підвищення загального рівня податкової культури та захисту споживачів за рахунок поетапного розширення фіскалізації розрахункових операцій та впровадження інноваційних технологічних рішень у вигляді програмних реєстраторів розрахункових операцій як альтернативи класичним РРО.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: