«Рік без Каті»: у Львові пройде акція в день смерті Гандзюк

73364327_2401447823506786_7634211477087322112_o

4 листопада, у роковини смерті херсонської активістки Катерини Гандзюк, у 40 містах України та світу відбудуться акції «Рік без Каті» з вимогою покарати винних у нападі на неї.

Як повідомляє у фейсбуці ініціатива «Хто замовив Катю Гандзюк?», акції почнуться о 19:00.

«4 листопада ми знову вийдемо на вулиці наших міст для того, щоб нагадати всім – і вбивцям, і владі, і всім громадянам нашої країни: ми вимагаємо справедливості. Акції почнуться о 19:00», - йдеться в повідомленні.

У Києві активісти мають намір прийти до Офісу президента.

Активісти закликали президента Володимира Зеленського прийти на акцію і поставити свічку в пам’ять про Катерину Гандзюк, а також використати всі важелі впливу і проявити політичну волю для покарання замовників убивства Гандзюк.

Крім Києва, акції пройдуть у: Херсоні, Одесі, Житомирі,, Харкові, Сєвєродонецьку, Луцьку, Львові, Коростишеві, Хмельницькому, Вінниці, Дніпрі, Торецьку, Самоборі, Сумах, Рівному, Кропивньцькому, Ужгороді, Чернівцях, Тернополі, Івано-Франківську, Кривому Розі, Черкасах, Маріуполі й Запоріжжі.

Також акції влаштують у: Варшаві (Польща), Парижі (Франція), Берліні й Карлсруе  (Німеччина), Римі (Італія), Брюсселі (Бельгія), Раковніку (Чехія), Тель-Авіві (Ізраїль), Брно (Чехія), Відні (Австрія), Чикаго, Ньо-Йорку, Айова Сіті, Бостоні та Кремнієвій долині (США), в Естонії та у містах Канади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: