Львів’ян закликають прийти на концерт задля порятунку онкохворої матері двох діток

Natalya

Львів’ян та гостей міста закликають відвідати благодійний концерт «Допоможемо дітям врятувати маму», який організований задля порятунку онкохворої Наталі Торохти.

Концерт розпочнеться о 17:00 у неділю, 10 листопада, на Сихові, в «Центрі Довженка» (проспект Червоної Калини, 81).

Вокальна формація «Піккардійська Терція», переможець телепроекту «Голос країни» Tabakov,  Гурт WSZYSTKO, Keta Rina та Творча студія Павла Табакова вийдуть на одну сцену задля порятунку життя 33-річної львів'янки, матері двох маленьких дітей Наталі Торохти. У жінки медики діагностували рідкісну онкологію, яка трапляється раз на мільйон випадків – муцинозну неоплазму апендикса. Більше про історію Наталі ви можете дізнатися на сторінці допомоги у Facebook.

Ведучий вечора – Тарас Гаврик. Початок – о 17 год. Квитки можна придбати онлайн kasa.in.ua/ua/lviv/concert/dopomozhemo-ditiam-vriatuvaty-mamu-2019-11-10 та в касах «Центру Довженка». Перед початком концерту з 16 год. в «Центрі Довженка» також відбудеться благодійний ярмарок. Усі виручені кошти будуть спрямовані на дороговартісне лікування Наталі Торохти, яку оперуватимуть у спеціалізованій клініці в Дрездені (Німеччина). Загалом на лікування Наталі потрібно зібрати близько 50 тис. євро.

Наталя Торохта народилася у Львові 25 березня 1986 року. Закінчила середню спеціалізовану школу №8 з поглибленим вивченням німецької мови та Львівський медичний університеті імені Данила Галицького. За спеціальністю лікар-кардіолог. У Наталі двоє малих діток – 6 років та 4 місяці. Під час вагітності другим синочком у жінки в черевній порожнині виявили кисту, та медики заспокоїли, що після народження малюка її легко та швидко видалять. І ось на початку жовтня Наталя лягла на операційний стіл, відтоді дізналася про страшний та рідкісний діагноз. Заключення гістології показало,  що у Наталі муцинозна неоплазма апендикса, і найгірше- що ракові клітини розповсюджуються по всій слизовій.

Це унікальна патологія, яку навіть в Інституті раку у Вашингтоні (Washington Cancer Institute) оперують всього лиш 4 випадки на рік. Наталю погодилася взяти на лікування клініка у Дрездені (Німеччина) – «Universitätsklinikum Carl Gustav Carus an der Technischen Universität Dresden», яка має досвід подібних операцій. Днями Наталя прибула у клініку та готується до операції. Завдяки допомозі тисячам небайдужих львів`ян Наталя вже внесла аванс на рахунок клініки - 19 тисяч євро, та загальний рахунок клініка виставить вже після самої операції та лікування. За попередніми даними – це буде понад 50 тисяч євро.

Допомогти врятувати Наталю також можна, перерахувавши кошти:

✔Картка Приватбанку: 4149499132115401

✔Картка Монобанку: 5375414112514525

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: