Пранкер злив у мережу листування Тищенка з «Рябошапкою»

Тищенко

Пранкер хотів вивести Тищенка на відверту розмову про «зарплати в конвертах» і написав, що його однопартійці хотіли писати заяву про те, як Тищенко роздавав зарплату в парламенті.

У мережі з'явилася переписка народного депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка із пранкером «Джокером», в якій той розповів про ситуацію у фракції, конфлікт із Олександром Ткаченком та інші деталі «важкого» життя. Відповідну переписку оприлюднив «24 канал».

Згідно з інформацією, пранкер листувався із Тищенком від імені генерального прокурора Руслана Рябошапки і зміг розпочати відверту розмову щодо політичного та світського життя співрозмовника.

Початок листування «Джокера» з Тищенком припав на минулий пленарний тиждень Верховної Ради, напередодні секс-скандалу з нардепом від «Слуги народу» Богданом Яременком. Зауважимо, що саме цей пранкер теж від імені Рябошапки, за інформацією ЗМІ, спонукав Яременка вибачитися за скандал.

Про ситуацію в «Слузі народу».

На початку листування «Джокер» представився Тищенку Рябошапкою і почав із ним розмову про події в політиці. Тищенко активно відповідав на повідомлення, в яких описував складну внутрішню ситуацію у фракції «Слуги народу». Нардеп також ділився хвилюваннями про те, що буде з його майбутнім, якщо нічого не зміниться.

«Бізнесу пи*дець без мене. Ім'я вбивають у мотлох. Думав, – команда, сім'я, колектив, всі один за одного і просто ху*ю... Дружина плаче, щодня говорить, що мене посадять... Як далі – не розумію», – написав Тищенко «генпрокурору».

Про імідж Тищенка

Він також перелічив зміни, що відбулися в його публічному іміджі як політика, який почав з «дурня» і очевидно, як прогнозує нардеп, закінчиться «Пи*децем».

«Спочатку я – дурень, потім насос, потім наркоман, потім Добкін, потім з АТО-Ярошем за закон 2045-1 зарубався, тепер я «смотрящий» (за Києвом – ред.), скоро в під*раси запишуть», – написав Тищенко.

Поскаржився на Ткаченка

За його словами, окремий «пи*дець у партії» – колишній гендиректор телеканалу «1+1», чинний нардеп від «Слуги народу» Олександр Ткаченко, наділений «манією величі».

З кожного з листувань із пранкером стає зрозуміло, що так до Ткаченка у «Слузі народу» ставиться не тільки Тищенко. А на слова пранкера, що у Ткаченка нульові шанси перемогти на виборах мера Києва, Тищенко реагує словами про те, що з Ткаченком партія «про*бе вибори в Києві», і розкриває кілька цікавих деталей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: