Шість літніх львів'янок пройшли курс «Комп'ютер з нуля»

kursy

У Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування організували випускний вечір для шести літніх львів’янок, які упродовж двох місяців вивчали комп’ютерну грамотність і успішно закінчили курс «Комп'ютер з нуля».

Про це повідомляє відділ комунікації Львівської міської ради.

Під час проходження курсу учасниці вивчили будову комп’ютера, здобули навички роботи з комп’ютером та Інтернетом, навчилися користуватися графічним редактором, оплачувати комунальні послуги через Інтернет, а також — спілкуватися в соціальних мережах, на форумах.

Зазначимо, що у Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування й надалі навчатимуть літніх львів’ян основам комп’ютерної грамотності. Зокрема, туди можуть звернутися усі літні дідусі та бабусі, які перебувають на обслуговуванні в установі. Зазвичай курс «Комп'ютер з нуля» освоюють дві групи: початківці та більш досвічені користувачі.

Комп’ютерний клас Львівського міського територіального центру для літніх львів’ян розпочав роботу з червня 2017 року за адресою вул. С. Петлюри, 29. Станом на 5 листопада 2019 року майже 170 осіб мали можливість оволодіти навичками роботи на персональному комп’ютері та закріпити раніше отримані знання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: