На Львівщині врятували з пожежі троє дітей та сім дорослих, один чоловік загинув

пожежа солон

Сьогодні вночі, 6 листопада о 02:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Солонка Пустомитівського району. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

До місця події виїхали рятувальники 30-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вся сходова клітка була заповнена токсичними продуктами згорання, внаслідок чого мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання і вийти на вулицю.  Вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та вирушили на порятунок людей, повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Переглянувши кожну квартиру та переконавшись у відсутності небезпеки для людей, рятувальники за допомогою рятувального пристрою винесли на свіже повітря 3 дітей та вивели 7 дорослих осіб.

Під час проведення робіт з ліквідації загорання, в квартирі де виникла пожежа, вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка. Як з'ясувалось, загиблим виявився власник квартири - чоловік 1969 року народження.

О 03:05 повністю ліквідували пожежу в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 кв.м.
До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: