Інтерсіті Львів-Київ «замінували», пасажирів висадили посеред поля

інтерсіті
фото з соцмережі

Сьогодні, 7 листопада, близько 10 години ранку, до управління Львівської залізниці зателефонував анонім та повідомив, що поїзд сполученням Львів-Київ замінований. Пасажирів поїзда №744 , які їхали ранковим Інтерсіті до столиці евакуювали на станції «Обвідний», неподалік Коростеня, що у Житомирській області.

Сьогодні, 7 листопада, близько 9.00 вранці поїзд сполученням Львів-Київ «замінували». Пасажирів поїзда №744 , які їхали до столиці евакуювали на станції «Обвідний», неподалік Коростеня, що у Житомирській області.

«Вранці на електронну пошту поліції надійшов лист про загрозу безпеці пасажирів потяга Львів-Київ, який о 6-й годині виїхав зі Львова. О 8:40 год потяг зупинили на об’їзній колії у Коростенському районі та почали ретельний огляд. Пасажирів евакуювали з потягу на час роботи вибухо-технічної служби», – повідомила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко, повідомляє Житомир.info.

Також про це повідомив у соцмережі керівник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис, який виявився серед пасажирів потяга. «Мене ці замінування переслідують і дістали.
Інтерсіті Львів-Київ заміновано, стоїмо в полі, шукаємо вибухівку. ...», - йдеться в дописі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: