Ляшко побився з «Слугою народу» Герусом (відео)

Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко побився з нардепом від «Слуги народу», главою комітету Ради з енергетики і ЖКГ Андрієм Герусом. Інцидент стався в аеропорту «Бориспіль», а участь у бійці брав ще й охоронець Ляшка.

Герус написав у своєму фейсбуці, що Ляшко чекав на нього в аеропорту за нібито вказівкою олігарха Ріната Ахметова, якому не вигідне зменшення вартості електроенергії та скасування схеми «Роттердам +».

Все нормально, постраждала тільки сорочка. Такі видатні результати – це спільна робота Олега Ляшка та його охоронця. Без свого охоронця він не хотів спілкуватися,
– написав Герус.

Він також назвав Ляшка «найбільш продажним (екс)політиком».

Інцидент стався в Залі офіційних делегацій аеропорту «Бориспіль». Ляшко назвав «слугу народу» зрадником, який працює в інтересах Кремля, повідомляє «Обозреватель»

Про інцидент вже повідомили поліції і правоохоронці проводять перевірку.

Ляшко у своєму фейсбуці назвав Геруса російським лобістом та переконує, що нібито саме він влаштував бійку. Очевидно, Ляшка не вдовольнило те, що Верховна Рада дозволила імпортувати електроенергію з Білорусі та Росії за двосторонніми договорами. І саме Герус був автором відповідної поправки до закону.


Дивіться відео бійки Ляшка з Герусом.

 

«

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: