На футбольних фанатів у Львові відкрили два кримінальних провадження

поліція

Проводяться досудові розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівникам поліції вдалося припинити сутичку, участь в якій брали близько ста осіб, які є  футбольними фанатами з України та Франції.

Для встановлення обставин  події до Галицького відділу поліції було доставлено дванадцятьох учасників сутички - з яких  четверо львів'яни,  інші - іноземці.

Під час виконання своїх службових обов’язків травмовано двоє поліцейських та пошкоджено два службових автомобілі. Крім того, на даний час,  до поліції Львівщини звернень від осіб, які  могли травмуватися під час сутички не  надходило.

Слідством відкрито кримінальні провадження - хуліганство,та  КК України та - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкції статей передбачають покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що 6 листопада, близько 23.15 до Галицького відділу поліції надійшло повідомлення про масову бійку в центрі Львова.  На місце події негайно були скеровані екіпажі Управління патрульної поліції, бійці спецпідрозділу ТОР, Управління поліції охорони, слідчо-оперативні групи та працівники інших підрозділів поліції Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: