У Львові відбулася масова бійка футбольних фанатів (відео)

hools

Ультрас львівських «Карпат» влаштували масштабну вуличну бійку з французькими та, ймовірно, хорватськими «ультрас». Про це повідомляє Ultras.org.ua у соцмережах.

Поліцейські припинили масштабну бійку футбольних хуліганів у центрі Львова. Заворушення відбувалися на площі Галицькій - інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

У відділ поліції доставлено дванадцятьох учасників бійки - з них четверо львів'ян віком 20-22 роки, інші - іноземці. Під час припинення правопорушення травмовані двоє поліцейських, а також пошкоджено два службові автомобілі.

За інформацією правоохоронців у бійці взяли участь близькло сотні фанатів. Натомість портал Ultras.org.ua повідомляє повідомляє в соцмережах про сотню учасників з боку ультрас "Карпат" і більше сотні - з боку французьких і, ймовірно, хорватських «ультрас». У бійці використовувалися палиці, пляшки та каміння. Відбулося кілька сутичок, в тому числі на площі Ринок.

Нагадаємо, сьогодні у Львові відбудеться поєдинок Ліги Європи, в якому «Олександрія» прийматиме французький «Сент-Етьєн». Початок зустрічі о 22:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: