Що дивитися цієї осені. Кращі серіали листопада

MV5BMjA3MDM0NjQwMl5BMl5BanBnXkFtZTgwOTU0MTk4NzM@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. 

Що було б, якщо радянський космонавт першим ступив на Місяць, драмедія про закулісся телестудії Манхеттена, екранізація фантастичної трилогії Філіпа Пулмана та космічна опера і частина всесвіту «Зоряних воєн» — у кращих серіалах листопада.

Dickinson/Дікінсон

Первістком сервісу Apple TV + стала історична чорна комедія Dickinson («Дікінсон»), що розповідає про юність американської поетеси Емілі Дікінсон (Хейлі Стайнфелд). Зазвичай її зображують тихою і соромливою, але в новому серіалі поетеса постане глядачеві з іншого боку - як зухвала і впевнена в собі дівчина.

For All Mankind/Заради всього людства

Далі на Apple TV + - прем'єра сай-фай драми For All Mankind («Заради всього людства»). Зануримося в іншу реальність, де спробуємо дізнатися, а що було б, якщо радянський космонавт першим ступив на Місяць і космічна гонка досі не закінчилася?

The Morning Show/Ранкове шоу

Наступна новинка сервісу Apple TV + (який ми вже, здається, любимо) - драмедія про закулісся телестудії Манхеттена The Morning Show («Ранкове шоу»). Головна героїня - Алекс Левай - ведуча популярної ранкової програми новин, яка змінила обличчя американського телебачення. Після того, як її партнер по студії був звільнений в зв'язку з скандалом, що розгорівся секс-скандалом, Алекс доводиться боротися за збереження і свого робочого місця. Також їй належить зіткнутися з конкуренцією в особі молодої і амбітної Бредлі Джексон, однак обом жінкам не вдасться уникнути кризи як в особистому, так і в професійному житті.

У головних ролях: Дженніфер Еністон, Стів Карелл і Різ Уізерспун.

https://www.youtube.com/watch?v=eA7D4_qU9jo

See/Бачити

Проводжаємо насичений перший день листопада фантастичною драмою See («Бачити») з Джейсоном Момоа в головній ролі. Дія відбувається в далекому майбутньому, де людська раса повністю позбулася зору, і люди розробили нові способи взаємодії і виживання. Але баланс нового світу виявляється під загрозою хаосу, коли несподівано в сім'ї воїна народжуються зрячі близнюки.

His Dark Materials/Темні початки

HBO представляє екранізацію фантастичної трилогії Філіпа Пулмана His Dark Materials («Темні початки»). Сюжет розгортається навколо 12-річної Ліри Белаква, яка розшукує зниклого друга і розкриває змову за участю викрадених дітей. Дія серіалу відбувається в декількох паралельних світах, в яких існують відьми і броньовані ведмеді.

The Mandalorian/Мандалорець

The Mandalorian («Мандалорець») - космічна опера і частина всесвіту «Зоряних воєн», дія якої розгортається через п'ять років після подій фільму «Повернення джедая». Головний герой - самотній стрілок, який мешкає на території Зовнішнього кільця, непідвласного законами Нової Республіки.

Servant/Будинок з прислугою

На черзі ще один проект новобранця Apple TV + - Servant («Будинок з прислугою») від режисерів М. Найт Шьямалана і Лізи Брюльманн. Серіал розповідає про молоду подружню пару, яка переживає смерть своєї новонародженої дитини. Щоб впоратися з горем, вони заводять ляльку і живуть так, ніби малюк живий.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: