За Дубневича внесли заставу

dub4-640x394 (1)

Де зараз перебуває нардеп, невідомо.

6-7 листопада за народного депутата Ярослава Дубневича (до оголошення рішення Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду) внесли 100 млн гривень застави. Про це у п’ятницю, 8 листопада, повідомив адвокат Дубневича Олексій Шевчук «Українській правді».

Водночас, нардепа все одно етапували до СІЗО.

«Ярослава Дубневича не мали права вчора затримувати, бо за нього до моменту оголошення рішення суду внесли заставу. Ярослав Дубневич ще вчора виконав рішення суду», - сказав Шевчук.

За словами Шевчука, заставу вносили 6 та 7 листопада кілька осіб. Як зазначається, на момент виголошення рішення АП ВАСУ за Дубневича внесли 100 млн грн застави – на 10 млн більше, ніж визначила апеляція.

Шевчук додав, що 8 листопада до Шевченківського суду була подана заява про незаконне затримання Дубневича. Також, у понеділок-вівторок буде готове звернення до Європейського суду з прав людини про те, що Дубневича незаконно затримали при наявності запобіжного заходу – застава.

За словами Шевчука, він не знає, де перебуває Дубневич, «бо ні в одному пункті рішення суду не написано, де має перебувати Дубневич, і хто його має етапувати». Імовірно, його підзахисний може перебувати в Лук’янівському СІЗО. Але адвокат виключає, що Дубневич може бути і «десь у Хмельницькому».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: