На Львівщині група осіб перешкоджала проведенню прес-конференції одного зі ЗМІ

Безымянный
Фото прес-клубу

До поліції звернувся керівник прес-клубу, журналіст Роман Шостак. Він розцінив такі дії активістів як перешкоджання журналістській діяльності.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

8 листопада, на електронну пошту поліції Львівщини надійшло звернення від керівника одного з львівських ЗМІ про те, що близько 12.25 група осіб перешкоджала проведенню пресконференції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Справа перебуває на контролі керівництва  поліції Львівщини.

Як повідомляє ZAXID.NET, у львівському прес-клубі відбулась пресконференція за участі нардепа-мажоритарника Тараса Батенка на тему "Загроза техногенної катастрофи у місті обласного значення Новий Розділ через зрив опалювального сезону. Шляхи вирішення цієї проблеми".

Тарас Батенко розкритикував керівництво Львівської ЛОДА у зволіканні із вжиттям заходів для вирішення проблем з увімкненням опалення в обох містах. Також зірвати прес-конференцію намагалися скандально відомі представники "УСУ АТО". Вони в складі 30 чоловік намагалися увірватися до зали, та заважали журналістам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: