Проїзд львівськими автобусами може здорожчати до 8 грн

1463630
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Про це повідомляється на сайті ЛМР у проєкті рішення «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

«Встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті для автобусів, які працюють у «звичайному режимі», у режимі «експрес» та «маршрутне таксі» у розмірі 8 грн за 1 поїздку», – йдеться у документі.

Рішення виконавчого комітету від 25.01.2019р. № 62 „Про встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті” після встановлення нового трарифу втрачає чинність.

Як зазначають перевізники, у зв’язку із зростанням складових тарифу, а саме: зростання вартості шин, акумуляторних батареї, інших запасних частин і матеріалів, зростання заробітної плати, діючий тариф не забезпечує рентабельну роботу підприємств-перевізників, що призвело до необхідності перегляду діючого тарифу.

Зараз проїзд у маршрутках становить 7 грн, який подорожчав у лютому цього року. Економічно обґрунтованим у міській раді називають тариф у 10,15-10,51 грн.

При перегляді тарифу відбудеться покриття розрахункових витрат підприємств-перевізників, покращиться технічний стану та можливість оновлення автотранспортного парку, а також підвищиться якість надання послуг.

Наразі про жодні дати, коли очікувати підвищення, не йдеться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: