Вночі у Львові троє невідомих побили чоловіка

75371757_2173083672993393_6337214469902434304_o
Фото: патрульна поліція

Сьогодні, близько прешої поліцейським повідомили про бійку на вулиці Лукаша.

Про це повідомляють у патрульній поліції.

Зі слів очевидиці, троє осіб били чоловіка, який вже не рухався. Заявниця розповіла, що чоловіки вже втекли і вона проведе їх до потерпілого. Дорогою жінка надала детальні описи нападників і раптом патрульні побачили схожих осіб.

Інспектори одразу попрямували до ймовірних злочинців, однак ті різко змінили напрямок руху і почали втікати з вулиці Сахарова в напрямку вулиці Бойківської . Патрульні наздогнали їх та затримали. Пояснити чому втікали чоловіки не змогли.

Їхній одяг був забруднений, що свідчило про можливу причетність до бійки. При поверхневій перевірці в одного із них виявили пістолет. На запитання патрульних «Чий пістолет?», невідомі відповіли, що чоловіка, якого вони побили.

Чоловіки почали агресивно поводитися і на них одягнули кайданки. На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції. Ймовірними зловмисниками виявилися 19-ти та 25-ти річні чоловіки.

22-річного потерпілого госпіталізували до медзакладу. Потерпілий повідомив, що особи, які били, заволоділи його телефоном та гаманцем. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: