Яременка усунуть з посади голови парламентського комітету з питань зовнішньої політики

1571217587-7834
Фото: відкриті джерела

Народний депутат Богдан Яременко залишить посаду голови комітету Верховної Ради із зовнішньої політики та міжпарламентських зв'язків.

Голова фракції Давид Арахамія вважає, що Яременко має залишити цю посаду, пише УНІАН.

Завтра на засіданні фракції Яременко повинен висловити свою позицію щодо скандальної ситуації довкола нього, а потім має відбутися голосування.

"Моя особиста думка полягає в тому, що він повинен піти з голови комітету. Він має залишитися в комітеті, тому що він дуже досвідчений дипломат. Але це питання етичного характеру, якесь етичне покарання має бути", - вважає Арахамія.

Він переконаний, що покарання не має бути настільки жорстким, як складання мандату.

За інформацією УП у фракції «Слуга народу» є три кандидатури на посаду, яку обіймає Богдан Яременко. Але ці народні депутати не здогадуються, що вони є кандидатами.

"Є трійка потенційних кандидатів. Я не буду вам казати, хто, з однієї причини – якщо людина потрапляє в трійку кандидатів, вона вже якось всередині підготувалася, а потім, якщо вона не виграла, вона дуже почуває себе погано", - сказав Арахамія.

Нагадаємо, 30 жовтня журналісти одного з інтернет-видань сфотографували, як голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, народний депутат від фракції «Слуга народу» Богдан Яременко під час роботи в сесійній залі переписувався на сайті знайомств, зокрема домовлявся про зустріч з дівчиною за гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: