Мальський готовий особисто бути в Новояворівську і Новому Роздолі, поки там не стане тепло

Мальсткий

Маркіян Мальський розповів, що особисто буде контролювати роботу всіх причетних органів у Новому Роздолі та Новояворівську, аби опалення запустили якнайшвидше.

«Для того, щоб опалення чим швидше було подано, особисто цілодобово координуватиму роботу всіх причетних органів. Сьогодні з самого ранку працювали в Новому Роздолі, де ситуація складніша, ніж у Новояворівську.

Попри те, що усі дії по ТЕЦам повинні були бути зроблені іншими учасниками процесу запуску опалення (в першу чергу управляючою компанією, визначеною АРМА), ЛОДА впровадивши надзвичайний стан у містах Новий Розділ та Новояворівськ, у зв‘язку із зривом опалювального сезону, бере під свій цілодобовий моніторинг та контроль цю ситуацію», - про це Маркіян Мальський написав на своїй сторінці в соцмережі.

Також він зауважив, що рішення про надзвичайний стан було вже третім обласної ТЕБіНС комісії.

«Двома першими ситуаціями, згідно процедур та вимог законодавства, визначалися як загроза техногенної катастрофи, адже управляюча компанія запевняла, що вона впорається. Однак тоді на день оголошення початку опалювального сезону нічого не відбулось. Відповідно АРМА повинна невідкладно обрати нового управителя за скороченою процедурою у зв‘язку із оголошеним надзвичайним станом.

У всіх є чітке розуміння якими ресурсами повинна бути наділена така нова структура і ведеться усестороння робота в напрямку того, щоб новий управитель таки оперативно владнав ситуацію. Виконуючи доручення Кабінету міністрів України та особисто Прем’єр-міністра ми постійно надаватимемо усю можливу від нас підтримку. Якщо буде потрібно, ми з колегами готові бути з людьми на місцях аж до самого подання тепла в домівки людей» - пише очільник ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: