Росіяни на Донбасі здійснили 11 обстрілів, 4 бійці ООС зазнали поранень

_mil_gov_ua_14_650x410

У неділю, 10 листопада, російські окупанти 11 разів обстріляли українські позиції, в тому числі із заборонених Мінськими домовленостями 82-мм мінометів, зенітних установок, гранатометів різних систем і стрілецької зброї включно з великокаліберними кулеметами.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти обстріляли Об'єднані сили поблизу Новогнатівки з протитанкового ракетного комплексу, біля Красногорівки - з 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, у районі Пісків - з мінометів калібру 82 мм, поблизу Березового - зі станкових протитанкових гранатометів, неподалік Лебединського - з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» загарбники обстріляли українських військових біля Майорська та Південного із зенітної установки ЗУ-23-2, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, неподалік Новотошківського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Луганського - з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Упродовж 10 листопада внаслідок ворожих обстрілів четверо військовослужбовців Об'єднаних сил зазнали мінно-вибухових травм. Загрози життю українських бійців немає.

Крім того, внаслідок ворожих обстрілів було пошкоджено автомобіль військових.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: