Школярі спробували себе в ролі депутатів Львівської обласної ради

72d375c8704dc0b80876f729e75f506f

Протягом двох днів члени учнівського парламенту Славської ОТГ Юлія Вітів, Губіліт Анастасія, Бурак Юлія та Пинів Максим спробували себе у ролі депутатів Молодіжної моделі Львівської обласної ради.

Про це інформує Славська селищна рада.

Основна мета проєкту – надати можливість учасникам відчути себе депутатом, долучитися до управлінської діяльності області та допомогти молоді зрозуміти діяльність органів місцевого самоврядування.

Зазначимо, що цьогоріч учасниками стали півсотні молодих людей з районів Львівської області.

Учасники працювали в постійних депутатських комісіях та приймали рішення у сферах освіти, дорожнього транспорту, медицини, спорту, молодіжної політики тощо. Юлія Бурак навіть стала головою комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження на засобів масової інформації. Протягом усього засідання за ними, як за справжніми депутатами, «полювали» журналісти та ставили каверзні запитання.

«Мені здавалось, що це так просто: прийшов, послухав, сказав так чи ні, і все - депутат зробив свою справу. А як виявилось, щоб приймати ті чи інші рішення, депутат повинен бути обізнаним у всіх сферах, розімити, що і як працює. І найголовніше нести відповідальність за те, що ти робиш», - поділились своїми враженнями депутати Молодіжної моделі Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: