У Львові нагородили працівників наукових установ та закладів вищої освіти

289a3cf94b59909b386fa836995f03c0

Заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима сьогодні, 11 листопада, у Будинку вчених взяв участь в урочистостях з нагоди вручення обласних премій працівникам наукових установ та закладів вищої освіти області до Всесвітнього дня науки.

Про це йдеться на сайті Львівської облради

Вітаючи від імені облради наукову спільноту Львівщини з професійним святом, Юрій Гудима наголосив, що реалізація наукових напрацювань і втілення новітніх технологій – це фундамент для розвитку суспільства і України в цілому.

«Вкладаючи кошти  в розвиток освіти і науки, спираючись на Ваші знання, – ми збудуємо конкурентоспроможну економіку та забезпечимо стабільний поступ країни», - підкреслив заступник голови облради, звертаючись до присутніх.

Відтак цьогоріч обласні премії отримали 150 працівників наукових установ та закладів вищої освіти:

- відомі учені і знані фахівці – 30 премій розміром 20,070 тис грн кожна за значні досягнення в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук;

- молоді вчені й дослідники – 120 премій розміром 14,049 тис грн кожна за наукові досягнення та з метою підтримки і стимулювання проведення ними наукових досліджень в галузях природничих, технічних, гуманітар­них і соціально-економічних наук.

Загальна сума виплат на премії – 2 млн 287 тис 980 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: