Мальський наказав дорожникам підготуватися до зими

_1573552938_613x321.7735162374_3_0

На дорогах області не повинно виникати проблем через погіршення погодних умов.

Про це сьогодні під час апаратної наради у Львівській ОДА розповів в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Роман Кокотайло.

За його словами, обслуговування доріг області під час осінньо-зимового періоду здійснюватимуть 4 приватні підрядні організації. Зокрема, ПП «Рома» обслуговуватиме Жовківський район, МПП «Нара» – Бродівський район, ТзОВ "ДРОГ-БУД" – Буський та Золочівський район. Дороги у решті районів утримуватиме дочірнє підприємство «Львівський облавтодор».

«В межах підготовки матеріалів та техніки рівень готовності приватних підприємств становить до 78%. Варто активізувати роботу Облавтодору у частині якісної підготовки до зимових снігопадів. Зараз ми можемо стверджувати про наявність всіх необхідних ресурсів для рясних снігопадів протягом десяти діб. Тож особливих труднощів з погіршенням погодних умов не повинно бути», - розповів Роман Кокотайло.

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський доручив активізувати роботу щодо заготівлі матеріалів для підсипання автомобільних доріг та паливно-мастильних матеріалів для забезпечення належної роботи снігоочисної техніки, до 20 листопада надати пропозиції щодо можливості укладення договорів між підрядними організаціями, які здійснюють експлуатаційне утримування автомобільних доріг та аварійно-рятувальним підрозділам головного управління держслужби з надзвичайних ситуацій,  забезпечити відповідне переобладнання дорожньої техніки у гірських районах (Дрогобицький, Сколівський, Старосамбірський, Турківський ) для її готовності до оперативного реагування під час погіршення погодних умов, провести перевірку та надати результати готовності дорожньої техніки, а також стану заготівлі матеріалів до роботи в зимовий період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: