НАБУ обшукувало директора фірм, підконтрольних Дубневичам

braty-bohdan-i-yaroslav-dubnevychi_large

Детективи Національного антикорупційного бюро проводили обшук у директора трьох приватних фірм, які підконтрольні братам Ярославу та Богдану Дубневичу або їх родичам.

Про це йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

За даними «Слово і Діло», йдеться про Олександра Гирича, сина судді Личаківського районного суду міста Львова Сергія Гирича. За даними слідства, нещодавно були зареєстровано компанії «Солар Енерджі Парк», «Солар Грін Парк», «НР Солар Парк» і «Променейра», бенефіціарами яких виступають Дубневичі та члени їх родин та які можуть використовуватись для легалізації (відмивання) доходів.

Детективи встановили, що Гирич, як директор фірм «НР Солар Парк», «Променейра» і «Ліг Агро», може бути причетним до правопорушення. Як встановило «Слово і Діло», бенефіціаром компаній «Променейра» і «НР Солар Парк» є дочка нардепа Ярослава Дубневича Роксолана Пиртко. Кінцевими власниками фірми «Ліг Агро» є та ж Пиртко та син Богдана Дубневича Павло. В ході обшуку у Гирича детективи вилучили три флешки та ноутбук. На них є інформація, необхідна для слідства. Тому вилучене майно визнано речовими доказами і детектив просив накласти на нього арешт. Суд клопотання задовольнив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: