Собака прикордонників позбавив контрабандистів півмільйона гривень

75610709_1733142576816974_7222815951580823552_o

На Буковині службові тварини прикордонників знову стали на заваді контрабандистам, які намагалися переправити чималу партію тютюну до ЄС.

Чергову партію сигарет невідомі намагалися переправити через кордон вчора, 11 листопада. Групу осіб прикордонний наряд відділення «Фальків» виявив за 300 метрів до кордону, поблизу загороджувального паркану. Чоловіки якраз готувалися подолати інженерну споруду. Помітивши, що їх викрито, буковинці разом із товаром, вдалися до втечі.

Зважаючи, що наряд не мав змоги переслідувати втікачів, заданий район вже рухалася група реагування, до якої увійшли військовослужбовці кінологи. Невдовзі за допомогою однієї зі службових собак прикордонники вийшли на слід втікачів. Цього разу пачкарям прийшлось втікати хутчіше. Не зупинили їх й попереджувальні постріли у повітря. Під час втечі парубки залишили по собі кілька пакунків зі сигаретами різних марок. Надалі відпрацьовуючи сліди правопорушників прикордонники виявили ще 4 пакунки з тютюновими виробами та одну особу без документів. Зі слів затриманого, він громадянин України, мешканець н.п. Давидівка Сторожинецького району. За порушення прикордонного режиму, на буковинця складено адмінпротокол.

Варто сказати, що після повного перерахунку встановлено, що правопорушники намагалися переправити понад 12 тисяч пачок сигарет, а це за попередньою оцінкою майже пів мільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: