У Львові відкрили перинатальний центр після профілактичної зупинки

Пологовий

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі після двотижневої профілактичної зупинки відбувся вже традиційний День відкритих дверей.

Медики презентували майбутнім матерям палати, пологові зали, дали змогу відчути умови перебування у центрі та поспілкуватися з лікарями, - повідомляють у Львівській ОДА.

За 16 місяців від відкриття пологового стаціонару центр працює з повним навантаження. Майже кожна четверта дитина з усіх новонароджених області цьогоріч народилася тут, у перинатальному центрі.

«Внесок колективу Центру у зниження малюкової смертності в області важко переоцінити. Адміністрація ПЦ підписала також угоду про співпрацю та юридичний захист медиків з командою правників з «Імунітету». І гарна ініціатива колег - новонароджений малюк у подарунок отримав автокрісло, оскільки Верховна Рада нещодавно прийняла закон, який ініціює безпеку перевезення, транспортування дітей до 12 років. Мені ж було важливо поспілкуватися з колегами. Це колектив активний, небайдужий. Маємо постійний діалог і спільно вирішуємо проблеми», - зазначила директор департаменту охорони здоровя Львівської ОДА Ірина Микичак.

Триває робота над прискоренням темпів завершення реконструкції усього комплекту перинатального.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: