У школах Нового Роздолу розпочались вимушені канікули через зрив опалювального сезону

http://photo.unian.net

Кінцевої дати, коли діти повернуться до навчання, поки немає.

Про це повідомляє видання Zaxid.Net.

Зазначається, що схожа ситуація і в місті Новояворівську. Там температура в приміщеннях шкіл опустилася нижче 10 градусів. У дитячих садках працюють лише об'єднані групи, а приміщення обігрівають електричними камінами. Через загрозу зриву опалювального сезону в області оголосили надзвичайну ситуацію.

За словами в.о. міського голови Нового Роздолу Ірини Кравець, наразі немає кінцевої дати, коли відновлять навчання. Тим часом, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський запевнив, що посадовці вже розробили план, за яким за кілька тижнів у у місті повинно з’явитися тепло.

Крім того, він пообіцяв виплатити зарплати співробітники ТЕЦ, які не отримують грошей від травня місяця. Іншим нагальним питанням, за його словами, є зміна управителя теплоенергоцентралі.

«Одне з державних підприємств уже готується до виїзду в Розділ для того, щоб конкретно здійснювати запуск. Першочерговою є виплата заробітної плати. Трудовий колектив вже збирається. Він готовий працювати», - сказав Мальський у коментарі виданню.

Читайте також: Коли у Новому Роздолі та Новояворівську з’явиться тепло

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: