«Я хочу знову бігати». В лікарні на вул. Орлика може з'явитися новітня операційна для реабілітації дітей після переломів

15675180156746_-6ce0ea13645df8732d5ad292a6882ed8

«Я ХОЧУ ЗНОВУ БІГАТИ» - допоможи дітям з травмами. Так називається громадський  проект у відділенні міської дитячої лікарні по вул. П. Орлика. Голосування триватиме до 15 листопада. Мета проекту покращити умови та якість надання медичної допомоги травмованим дітям в дитячій лікарні.

Автори проекту закликають голосувати за проект #18.

У разі виграшу, проектом передбачено ремонти операційної, гіпсовочної, створення післяопераційних індивідуальних палат, а також технічне оснащення всіх цих приміщень (операційний стіл, коагулятори, адаптуючі ліжка та інше).

«Ходити через два, три дні після перелому ноги, відновити навчання в садочку, школі через 7-14 днів чи плавання в басейні після зняття швів – це не футуристичне майбутнє, а реалії європейських стандартів лікування травмованих дітей, якими ми плануємо забезпечити всіх дітей, що звертаються в дитячу міську лікарню.

Використання сучасних методів лікування, в Європі, дає змогу, дітей після переломів, повертати до звичайного життя, вже за два, три дні, натомість вітчизняна медицина, залишила за собою такі поняття як скелетне витяжіння, громіздкі гіпсові пов’язки, ліжковий режим, тривала реабілітація….

Наша мета - допомогти кожній з 5000 травмованих дітей, які щороку звертаються за допомогою в міську дитячу лікарню, якнайшвидше знову бігати, а нам з Вами, - радіти, що долучились до цього», - зазначають автори проекту.

Вартість цього проекту становить майже три мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: