Наталія Бойко пояснила, чому «пропустила» В'ятровича в Раду

160635

Член наглядової ради НАК «Нафтогаз України» Наталія Бойко, яка мала зайти до Верховної Ради за списком «Європейської солідарності» замість Ірини Луценко, каже, що відмовилась від мандата, щоб продовжити роботу в енергетичній сфері.

Про це вона написала на своїй  Facebook-сторінці.

За словами Бойко, впродовж 10 останніх років вона професійно розвивається в енергетичній сфері – «від першого кроку в юриспруденції, консалтингу і проектній роботі в приватному секторі до нинішньої допомоги державі з впровадженням реформ». Саме в цій сфері вона бачить свою подальшу працю. За її словами, рішення пона прийняла давно, і для близьких та колег «воно не було новиною».

«Ми лише на дуже ранньому етапі реформування енергетичних ринків. Ми ще не завершили реформу державних компаній. Лише почали напрацювання спільного плану для енергетики і клімату. Нам ще потрібно знайти ефективні механізми для досягнення енергетичної незалежності. Нам потрібно зміцнювати засади енергетичної безпеки. Нам потрібно відстоювати місце України в геополітичній грі – як у боротьбі проти «Nord Stream 2», так і у збереженні транзиту та посилення ролі у регіоні.

Я відчуваю, що можу зараз бути більш корисною у впровадженні цих ключових змін, допомагаючи у реформах. Тут я зараз можу бути більш ефективною і далі професійно розвиватися у сфері енергетики».

Бойко оприлюднила фото і вказала, що 12 листопада 17:30 занесла в Центральну виборчу комісію заяву про відмову від мандата народного депутата.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: