Гончарук анонсував звільнення керівництва УЗ через «дику корупцію»

IMG_7926

За словами прем'єр-міністра, менеджмент зловживає своїм положенням у компанії. 

Кабінет міністрів України найближчим часом ухвалить рішення про зміну керівництва «Укрзалізниці». Про це в ефірі 1+1 заявив глава Уряду Олексій Гончарук.

За його словами, працівники підприємства скаржаться на «дику корупцію», адже менеджмент «опікується своїми кишенями, а не тим, як ідуть справи в "Укрзалізниці"».

«Люди насамперед протестували проти корупції. На плакатах перекреслені окремі очільники (директор Євген Кравцов – ред.). Головна претензія до них – корупція в "Укрзалізниці", на жаль, триває. Вона там абсолютно дика, крадуть майже на всьому. Кінця і краю цьому не видно. Ми будемо ухвалювати з цього приводу кадрові рішення найближчим часом, тому що продовжувати працювати так, як вони зараз працюють, неможливо. Звичайно, люди стурбовані тим, що можуть втратити роботу, але ця проблема виникає з того, що компанія є дуже неефективною і збитковою. Якщо люди, які працюють всередині – менеджмент, керівництво – опікується своїми кишенями, а не тим, як ідуть справи в "Укрзалізниці", то нормальної роботи і не буде. Там сьогодні майже щодня горять локомотиви, в ручному управлінні вагони. Окремі чиновники, диспетчери відправляють вагони не туди, де це потрібніше, а туди, де їм вигідніше, де їм заплатили. Це точно треба припинити», - повідомив прем'єр-міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: