Коломойський не має права говорити від імені України або ОП, — Мендель

630_360_1573642857-465

Бізнесмен Ігор Коломойський не є представником команди Президента Володимира Зеленського, і з ним не обговорюються позиції щодо вирішення державних справ.

Про це повідомила прес-секретар глави держави Юлія Мендель у Facebook.

«Ігор Коломойський не є представником влади та команди Володимира Зеленського, він не має повноважень говорити щось від імені України або Офісу Президента, з ним не обговорюються позиції щодо вирішення державних справ», - зазначила Мендель.

Нагадаємо, бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю виданню The New Your Times заявив, що Україні варто відвернутися від Заходу та налагодити відносини з РФ. Зокрема, він вважає, що відновлення зв’язків з Росією необхідно для економічного виживання, а «травма війни мине». «Дайте п’ять, десять років - і про кров забудуть», - стверджує олігарх.

Крім того, на його думку, кредити з РФ можуть замінити Україні кредити Міжнародного валютного фонду. «Ми готові взяти у росіян 100 мільярдів доларів. Я думаю, що вони з радістю нам їх нададуть. Який найшвидший спосіб вирішити проблеми та відновити добрі відносини? Тільки гроші», - зазначив Коломойський.

Він також заявив, що на місці Президента України він би дав хід розслідуванню проти колишнього віцепрезидента США Джо Байдена та його сина Хантера у справі компанії Burisma.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: