У Києві "викрали" голову Укрексімбанку — ЗМІ. Оновлено

image
Фото: відкриті джерела

У Києві на очах у дитини викрали голову "Укрексімбанку" Олександра Гриценка. 

У Києві на очах у дитини викрали голову "Укрексімбанку" Олександра Гриценка.

Про це повідомляє "5 канал" з посиланням на власні джерела.

За словами очевидців, Гриценко гуляв з дитиною, коли невідомі заштовхали його в чорний автобус і зникли в невідомому напрямку. Сім'я вже звернулася в правоохоронні органи.

Олександр Гриценко - безстроково голова правління Укрексімбанку з 1 серпня 2014 року.

Прес-секретарка Служби безпеки України Олена Гітлянська у Facebook повідомила, що голову "Укрексімбанку" ніхто не викрадав.

"Ніякого викрадення одного із членів правління АТ "Укрексімбанку" не було. Він був затриманий співробітниками Служби безпеки України за дорученням Генеральної прокуратури України у межах кримінального провадження за ознаками вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст. 255, ч.5 ст. 191, ч.3 ст. 209. Затримання відбувалась виключно в межах чинного законодавства. На даний час затриманий поміщений до ізолятора тимчасового тримання", - написала вона в повідомленні.

Наразі справу веде Генеральна прокуратура України.

Як пише НВ, Укрексімбанк створений в 1992 році. Його чистий прибуток за підсумками січня-вересня 2019 року склав 2,27 млрд грн — в 2,2 раза більше, ніж за аналогічний період минулого року. За даними НБУ, на 1 липня 2019 року за розміром загальних активів (221,300 млрд грн) банк посідав третє місце серед 76 банків, що діяли в країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: