У Львові відбувся семінар-тренінг з питань оподаткування для бізнес-структур ЄБА

75424738_151127819603060_2305423322189398016_o
Фото: ДПС у Львівській області

В рамках співпраці ГУ ДПС у Львівській області та Європейської Бізнес Асоціації у Львові вчора, 15 листопада, відбувся семінар-тренінг для учасників Податкового комітету Західноукраїнського офісу ЄБА - фінансових керівників, бухгалтерів, аудиторів та менеджерів різних компаній.

Учасників семінару привітав в.о. начальника ГУ ДПС у області Василь Кресяк, який коротко розповів про перебіг реформи служби та її впливу на ефективність роботи, повідомляє пресслужба ДПС у Львівській області.

«Наш регіон є дуже привабливим для бізнесу. Ми намагаємося створювати всі умови для формування максимально сприятливого інвестиційного клімату, в тому числі завдяки злагодженій роботі всіх органів влади регіону. Ми завжди готові обговорювати спільні кроки на шляху підтримки, допомоги іноземним та вітчизняним інвесторам в реалізації їх намірів та розвитку бізнес-середовища Львівщини», - зазначив Василь Кресяк.

Експерти податкової служби розповіли учасникам зустрічі про особливості оподаткування податком на доходи фізичних осіб, ЄСВ, застосування РРО, оподаткування роялті, найбільш поширені помилки, які виявляють ревізори під час документальних перевірок, відповіли на численні питання присутніх.

Керівник Західноукраїнського офісу ЄБА Маряна Луцишин подякувала за організацію семінару, відзначила високий рівень комунікації податкової служби Львівщини з платниками податків та наголосила на нашій тривалій, дійсно партнерській, співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: