Друге життя для речей та благодійна місія: у Львові провели атмосферний блошиний ринок (фоторепортаж)

IMG_8581

Вчора, 17 листопада, у Львові вдруге пройшов міський блошиний ринок «Тлум&Крам». Відбувся він у просторі LemStation, що розташувався у старому трамвайному депо на вулиці Сахарова.

Другий блошиний ринок представив товари чотирьох десятків учасників і цього разу це були не лише вживані речі в гарному стані, але й нові авторські вибори (наприклад, одяг, шкарпетки та іграшки ручної роботи).

«Це світовий тренд: на противагу постійній купівлі нового модного споживати розумно, даючи речам друге життя. Вперше у Львові ця подія відбулася цьогоріч 13 жовтня», - розповідають організатори львівського блошиного ринку. За їхніми словами, формат припав до душі львів’янам, тож наступний, передсвятковий, «Тлум&Крам» відбудеться у грудні.

Ініціатива є благодійною, адже за задумом організаторів, 10% від виручки учасники блошиного ринку перераховують на лікування дітей. Наприклад, після жовтневого блошиного ринку вдалося зібрати 35 тисяч гривень для маленького львів’янина Любомира Яремка. Хлопчику збирають кошти на реабілітацію у Німеччині.

Другий захід покликаний допомогти мамі двох маленьких діток, 33-річній Наталі Торохті. У жінки виявили рідкісну онкологію, тож зараз збирають кошти на лікування. Долучитися до збору коштів може кожен охочий, деталі тут 
До збору коштів долучайтеся через ці реквізити: Картка Приватбанку: 4149499132115401 Одержувач: ТОРОХТА МИХАЙЛО ІГОРОВИЧ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: