Комісія з питань дорожнього господарства та інфраструктури ЛОР провела чергове засідання

e95977990d4fa3b22ba8e9cec2469f24

Сьогодні, 18 листопада, відбулося засідання постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури.

Спершу депутати заслухали інформацію про особливості Державного бюджету України на 2020 рік, ухваленого 14 листопада Верховною Радою України, передає прес-служба Львівської облради.

Відтак поінформовано про основні фінансові показники галузей, що належать до компетенції комісії. Зокрема в держбюджеті на будівництво та ремонт доріг закладено 73,7 млрд грн і 4,24 млрд грн передбачено на реалізацію земельної реформи. Важливим є також і те, що Верховна Рада підтримала поправку до Бюджетного кодексу, яка передбачає, що в 2020 році акцизний збір буде залишатись у місцевих бюджетах.

Крім того, члени комісії взяли до відома проект Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року та План заходів з реалізації цього документа в 2021 – 2023 роках. Зупинилися детально на напрямках, які належать до її компетенції.

Окремо комісія розглянула низку пропозицій від органів влади та мешканців щодо проведення ремонту доріг. Ці звернення скеровано на розгляд департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА.

Також депутати опрацювали актуальні питання адміністративно-територіального устрою та планування територій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: