На благодійному блошиному ринку для лікування львів’янки за 6 годин зібрали 22 тисячі гривень (фото)

IMG_8568

Кошти збирали, як відсоток від продажу на львівському блошиному ринку ТЛУМ & КРАМ, що відбувся в Lem Station в неділю, 17 листопада.

ТЛУМ & КРАМ - нове місце зустрічі львів’ян - барахолка, локація, де можна презентувати свою справу і допомогти, тим хто у біді. Другий, листопадовий захід, перевершив сподівання організаторів за кількістю як учасників, так і гостей. Саме вони допомогли назбирати гроші. Згідно правил, усі учасники блошиного ринку переказують 10% виручки від продажу на благодійність.

Так на першому ТЛУМ & КРАМ вдалося зібрати гроші для маленького львів’янина на реабілітацію у Німеччині. Другий захід був покликаний допомогти мамі двох маленьких діток, 33-річній Наталі Торохті. У жінки виявили рідкісну онкологію.

«Цього разу було 40 учасників та понад 3000 відвідувачів, – розповідає Дара Бурко, співзасновниця ТЛУМ & КРАМ. – ми виросли втричі, в жовтні гостей було близько 1000. А на добру справу ми виручили більше 20 000 гривень. »

Під час події було анонсовано 10 заходів. Вони будуть відбуватись на території LEM Station щомісяця. На наступний, різдвяний, запрошують вже 22 грудня.

Долучитися до збору коштів може кожен охочий, деталі тут  До збору коштів долучайтеся через ці реквізити: Картка Приватбанку: 4149499132115401 Одержувач: ТОРОХТА МИХАЙЛО ІГОРОВИЧ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: