Порошенкові оголосять про підозру - ДБР передало документи в Генпрокуратуру

160486

ДБР скерувало до ГПУ проект повідомлення про підозру Петрові Порошенку.

Про це йдеться на сторінці ДБР в соцмережі.

«Зважаючи на високу увагу суспільства до стану досудового розслідування кримінальних проваджень, учасником яких є п’ятий президент України, інформуємо, що слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань скерували до Генеральна прокуратура України проект повідомлення про підозру п’ятому президенту України.

Проект підозри підготовлено та направлено до прокуратури в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо можливого неправомірного впливу на проведення конкурсу з добору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя у березні-травні 2019 року.
У документі іде мова про підозру п’ятого президента України у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.109 та ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, слідчі ДБР направили до прокуратури проект подання до Верховної Ради України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності п’ятого президента України, який є чинним народним депутатом України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: