У Львові друзі призовника побили офіцера під час вручення повістки

2019-11-18 13.49.39 www.google.com ba90c147edd7
Інцидент трапився на вул. Татарській, 2а

Під час вручення повістки в армію на працівника Сихівського районного військового комісаріату напали сусіди призовника.

У понеділок, 18 листопада, під час здійснення заходів з оповіщення громадян призовного віку по вулиці Татарській, 2а було здійснено напад на військовослужбовця Сихівського районного військового комісаріату. Про це інформують у Львівському обласному військовому комісаріаті.

Як йдеться в повідомленні, працівник Сихівського районного військового комісаріату прийшов до призовника, який проживає на вулиці Татарській, 2а. Мешканець другого поверху будинку не реагував на надіслані йому поштою запрошення у військкомат, тому йому мали вручити повістку особисто. Чоловік відчинив двері і попросив у працівника комісаріатам почекати, поки він візьме свій телефон. Взявши телефон, призовник подзвонив друзям-сусідам, аби вони втрутились у ситуацію.

«Сусід, який спустився, будучи в стані алкогольного сп’яніння запропонував представникам військомату вийти для бесіди на вулицю. Коли вони спускалися, чоловік завдав офіцеру декілька ударів руками в голову. Після того, як військовослужбовець втратив рівновагу продовжив наносити удари ногами в голову. Згодом до бійки долучився колега з тієї самої квартири третього поверху. Вийшовши на вулицю повз проїжджав патруль Поліції. Побачивши його хулігани втекли до себе у квартиру та продовжили погрози з вікна квартири», - повідомляють у комісаріаті.

У військовому комісаріаті додають, що одного із нападників попередньо встановлено. Військовослужбовець військомату звернувся із заявою у Галицький райвідділ поліції та у 8-му лікарню м.Львова де йому була надана медична допомога.

Попередньо загрози життю та здоров’ю немає.

Комісар Львівського обласного військового комісаріату Олександр Тіщенко повідомив, що чекає на швидку реакцію правоохоронних органів та на притягнення винуватця до відповідальності.

«Мені дивно, що такі "герої", які можуть вдарити військовослужбовця спокійно собі ходять на мирній території, коли військові вже п’ятий рік боронять спокій наших міст і захищають нашу незалежність. Маю надію на швидку реакцію правоохоронних органів та на притягнення винуватця до відповідальності», - повідомив Тіщенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: