Маруняк розповіла, коли з'явиться гаряча вода у мешканців Франківського району Львова

немає води

У понеділок, 18 листопада, на водогоні, що постачає воду до Франківського і частини Сихівського району, сталася аварія.

На трубі водогону тріснула засувка діаметром 1200 мм. Сталася аварія на відстані 15 км від Стрия. Станом на зараз вода подається з резервуарів та відстійників за обмеженим графіком.

Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, передає кореспондент Дивись.info.

«З 7:00 до 9:00, а також з 19:00 по 21:00 ранку сьогодні, 19 листопада, подавалася холодна і гаряча вода – у Франківський і до частини Сихівського району. Станом на сьогодні там працюють аварійні бригади чисельністю 20 осіб та 9 одиниць техніки.

За словами Ірини Маруняк, у міськраді сподіваються ліквідувати аварію до четверга, 21 листопада.

«Стараємося оперативно ліквідувати аварію і плануємо, що у четвер зранку люди будуть мати холодну воду. В резервуарах і відстійниках є обмежена кількість води, тому сьогодні, з 21:00, і завтра упродовж дня також не буде гарячої води. Тому що виходить більший розхід, коли подається і гаряча, і холодна вода. У середу буде тільки холодна вода, з 7:00 по 9:00 ранку і з 19:00 по 21:00 вечора.

Обмеження торкнуться тільки Франківського і частини Сихівського району. Тому що стрийський водогін забезпечує водою тільки ці два райони. В інших районах міста гаряча і холодна вода є цілодобово», – пояснила Маруняк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: