На в'їздах до Львова замінять освітлення за 28 мільйонів (фото)

IMG_9032

У міськраді пояснюють: нові лампи та опори рідше зношуватимуться, а також будуть економити близько 30% електроенергії.

Про це під час виїзного брифінгу заявила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, передає кореспондент Дивись.info

Від серпня поточного року до сьогодні підрядники облаштували освітлення в’їздів у місто на 6 напрямках. Станом на 19 листопада проведено освітлення 5-ти в’іздів. Зокрема, вулиці Стрийської, Личаківської, Городоцької, Шевченка і Кульпарківської, прозвітувала Маруняк. - Тривають роботи на вулиці Б. Хмельницького».

За словами чиновниці, нові світильники з часом допоможуть заощаджувати ресурси.

«Підрядники замінюють опори на оцинковані, встановлюють LED-світильники, які дають можливість економити до 30% електроенергії. Також ми ховаємо кабелі під землю. Адже в місті було багато ліній освітлення, на яких кабелі висять у повітрі. Зараз за новою технологією ми працюємо таким чином, що ховаємо кабелі під землю. До кінця року плануємо закінчити роботи на Б. Хмельницького.

Крім цього, проводимо ремонті реконструкцію у місті Львові. Зараз працюють бригади на вулиці Липинського у Львові, міняють електроопори, і також встановлюють нові лампи. Наступного року ми плануємо зробити ще один в’їзд у місто через вулицю Зелену.

Поступово плануємо замінити освітлення в цілому по Львову. Для заміни освітлення у поточному році було виділено 28 мільйонів гривень. Надалі ми будемо рухатися в цьому напрямку з акцентом на економію та естетику», - підсумувала Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: