На Закарпатті жінка мітлою вбила співмешканця

1574172143-7287

У Закарпатській області жінка в ході конфлікту завдала дерев’яним держаком від мітли тілесних ушкоджень своєму співмешканцю, внаслідок чого він помер.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

Зазначається, що ввечері 17 листопада до чергової частини Тячівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Грушово без ознак життя виявлено тіло 54-річного місцевого жителя. На місці події правоохоронці з’ясували, що причиною смерті чоловіка стало нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень.

У ході розслідування справи поліція встановила попередні обставини події. Так, під час сварки між цивільним подружжям виник конфлікт, у ході якого жінка дерев’яним держаком від віника завдала тілесних ушкоджень своєму співмешканцю. У відділі комунікації додали, що удар держаком було завдано по голові, він прийшовся по скроні. Крім того, жінка завдала чоловікові ударів ногами та руками по різних частинах тіла.

«Внаслідок отриманих травм 54-літній чоловік помер на місці», - уточнили в поліції.

У відділі комунікації також уточнили, що жінка сама викликала поліцію. Наразі за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. 55-річній жінці вже повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: