У «Слузі народу» готові зняти недоторканність з Порошенка

160486

Слуга народу підтримає зняття недоторканності з п’ятого президента Петра Порошенка, якщо в парламент надійде подання від Генеральної прокуратури.

Перший заступник голови фракції Слуга народу Олександр Корнієнко заявив, що партія підтримає зняття недоторканності з Петра Порошенка, якщо до Верховної Ради надійде подання від ГПУ, передає Новое Время.

За його словами, депутати мотивовані голосувати за зняття недоторканності, тому що парламент відмовився від неї, і з 1 січня 2020 року у таких голосуваннях не буде потреби.

Корнієнко зазначив, що щодо голосування про згоду на притягнення Порошенка до кримінальної відповідальності буде винесено окреме рішення фракції.

Також він підкреслив, що депутати визначаться самостійно, відповідно «з якістю представлення» і «з інших політичних мотивів».

Нагадаємо, 18 листопада слідчі Держбюро розслідувань направили в Генпрокуратуру проект повідомлення про підозру Петру Порошенку. П’ятому президенту може бути висунуто підозру у рамках досудового розслідування справи щодо можливого впливу на проведення конкурсу з добору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя в березні-травні 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: