До Яремче тепер можна подорожувати віртуально: як це працює

яремче

Місто Яремче, що на Прикарпатті, скерувало 100 тис. грн на створення віртуальних інтернет-турів до найбільш популярних місць відпочинку.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заяву начальника відділу туризму та зовнішніх зв’язків Яремчанської міської ради Марини Ланіної.

«З дня на день ми очікуємо від компанії Google промоційний 3D-ролик та промотури нашими об’єктами загальнотуристичного значення. Таких об’єктів буде близько 12, і їх можна буде знайти в мережі Інтернет. Місто на це скерувало 100 тисяч гривень. Це ми робимо для того, щоб популяризувати Яремчанщину», - зазначила Ланіна.

За її словами, віртуальні подорожі проведуть гостей «Стежкою Довбуша», парком-музеєм «Карпати в мініатюрі», покажуть Музей екології та етнографії Карпатського краю, є навіть віртуальна подорож до полонини Маковиця.

«Ми сьогодні думаємо скерувати ще 25 тис. грн для того, щоб створити зимовий віртуальний промотур до Яремче, аби показати регіон у новорічно-різдвяному часі. У таку віртуальну подорож плануємо включити полонину Перці, яка цього року вперше прийматиме туристів узимку», - розповіла Ланіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: