У львівській міськраді апаратну нараду провела юна львів'янка

IMG_8898

У межах проекту «Великий день маленьких громадян», приуроченого 30-річчю Конвенції ООН про права дитини, юні львів’яни на 1 день випробовують на собі ролі посадовців міської ради.

Відтак, сьогодні апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів установи вперше в історії провела дитина — голова Дитячої дорадчої ради Вікторія Кравець, яка цього дня виконує обов’язки мера міста.

Про це повідомляє відділ комунікації Льівської міської ради.

«Сьогодні дуже приємна апаратна нарада, тому що близько 50 дітей долучилися до керівництва Львовом, і всі ключові посади обіймають діти наших львівських шкіл. Тому хочу представити вам Вікторію Кравець, яка сьогодні працює мером міста Львова. Сьогодні наші колеги-заступники, керівники департаментів також працюють в парі зі своїми партнерами.

В мудрих містах світу є нормою, коли мешканці міста долучені до управління. А сьогодні дуже важливо, щоби діти, які завтра реально будуть керувати, мали можливість побачити це все зсередини. До речі, пані Вікторія, яка сьогодні працює мером Львова, дуже якісні дає зауваги і ставить якісні запитання до доповідачів.

Кожен мешканець міста Львова у певній мірі є міським головою, тому що є важливим, і я переконаний, що якщо ми будемо поважати один одного, то все буде гаразд. Пані Вікторія дуже гідно виконує цю важливу роботу мера Львова.

Діти мали ранкове какао, з пані мером ми будемо мати робочий обід разом із заступником міського голови та його колегами, під час якого будемо проговорювати блок важливих питань. Це унікальний досвід, який пані Вікторія здобуде і, можливо, це надихне її на нові здобутки, нові вершини», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові стартував проєкт «Великий день маленьких громадян». Сьогодні юні львів’яни на 1 день стали посадовцями міськради: проводять день за графіком міського голови, його заступників чи керівників департаментів, беруть участь у виїздах на локації по районах Львова чи навіть проводять робочі наради. Мета проекту — дати дітям відчути свою важливість, незважаючи на вік.

Також у програмі дня — екскурсія для дітей молодшого віку (4−5 років) Львівською міською радою та захід «Історія успіху» незвичайного формату, на якому діти ділитимуться з дорослими своїми досягненнями.

Детальнішу інформацію щодо проєкту «Великий день маленьких громадян» можна отримати на Facebook-сторінці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: