У Львові затримали двох чоловіків, які увірвалися в квартиру та побили дівчат (фото)

78381042_2182895202012240_3403818653605429248_o

Учора близько 22 години на лінію 102 надійшов виклик від громадянина, про те, що йому зателефонувала знайома, якій він винайняв житло у середмісті Львова, та повідомила, що двоє чоловіків увірвалися у квартиру і вимагають гроші.

Після отриманого повідомлення, миттєво за вказаною адресою прибули патрульні 2 батальйону, де почули крики про допомогу. Двері ніхто не відчиняв. Згідно ст. 38 ч. 1 п. 3 Закону України про Національну поліцію - поліцейські можуть проникнути в житло без вмотивованого рішення суду, для припиненням злочину, що загрожує життю осіб, які знаходяться в житлі або іншому володінні. Після чого патрульні разом із заявником відчинили двері зайшли до помешкання, де побачили безлад у квартирі і одна із кімнат була зачиненою, звідти лунали жіночі крики про допомогу.

На вимогу поліцейських двері не відчинили, поліцейські прийняли негайне рішення відчинити їх силою. Завдяки злагодженим та професійним діям патрульних, вдалося оцінити обстановку у кімнаті, у якій перебувало троє побитих дівчат, миттєво вдалося затримати двох кривдників, які себе поводили агресивно.

Ними виявилися раніше судимі чоловіки: 32-річний львів’янин, який раніше відбував покарання за вбивство, розбій та грабіж та 32-річний уродженець іншої області, який раніше судимий за грабіж, розбій та за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Зі слів потерпілих дівчат, встановили, що незнайомі їм чоловіки, які затримані патрульними поліцейськими, увірвалися до квартири, де вимагали грошові кошти та намагалися відкрито викрасти мобільні телефони та їхні особисті речі. Зловмисників затримали в порядку ст.208 КПК України.

На разі, слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.15 ( Замах на злочин) та ч.3 ст.186 ( Грабіж) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: