Юзик визнав автентичність запису його розмови з начальником поліції Кривого Рогу

173938

Депутат Верховної Ради Юрій Корявченков (Юзик) визнав автентичність запису, на якому він «проводить співбесіду» начальника поліції Кривого Рогу Сергія Лукашова.

Про це повідомляє Новое время.

Напередодні резонанс навколо Корявченкова виник за сприяння виключеного з фракції «Слуга народу» депутата Антона Полякова. Він виклав у мережу запис, на якому Юзик «вчить» начальника поліції. На записі звучать фрази на кшталт «Роби це по моїй команді», «Хто з прокурорських буде заважати, Труба буде вносити щодо них».

У коментарі НВ Юрій Корявченков сказав, що зустріч за участю голови Криворізького главку і депутатів «Слуги народу» відбулася у вересні.

«Ми сказали: дуже переживаємо за Кривий Ріг. На нас велика відповідальність. Хочемо, щоб усе було згідно з законом: почалася боротьба з наркоторгівлею, з незаконними ігровими залами, а також з незаконними пунктами прийому металу. Щоб усі правоохоронні органи працювали разом. Ось і все», - заявив Корявченков.

Депутат наполягає, що не впливав на призначення посадових осіб до правоохоронних органів Кривого Рогу.

«Нікого ми не призначали і не затверджували. Ми як депутати не маємо такого права. Кандидатура Лукашова з'явилася по лінії Міністерства внутрішніх справ, а саме обласного начальника УВС», - сказав Корявченков.

Також депутат прокоментував погрози про відкриття кримінальних проваджень стосовно противників нової влади, які нібито прозвучали на запису.

«Ніяких погроз щодо залучення інших силових органів не було. Я сказав: якщо не буде дій відповідно до закону, то діяти можуть інші органи», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: