Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування та реабілітацію після інсульту отця Севастіяна Дмитруха

2E437ADD-69ED-4124-A621-7AD4E8E0A6FF_w1080_h608_s

Станом на сьогодні отець Севастіян знаходиться у лікарні під пильним наглядом лікарів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив отець Юстин Бойко.

«Встановлений діагноз вимагає немало часу на лікування, можливо кілька місяців, включаючи реабілітацію. З огляду на приписи лікування доступ до нього (як особисто так і через телефон) буде обмеженим, але він матиме усі Ваші телефони. І якщо вважатиме за потрібне, передзвонить кожному особисто. На даний час він (як на хворого) почувається добре. Болі зникли, появився апетит, плани щодо розвитку Музею митрополита Андрея Шептицького будує», - повідомив Бойко.

Він додає, що подальше лікування та реабілітації вимагатимуть коштів. Наразі колеги отця Севастіяна Дмитруха справляються власними силами, але усі, хто хоче, можуть допомогти пожертвою на картку ПриватБанку №5168755104247719 (Бойко Юрій Васильович) з позначкою «На лікування отця Севастіяна».

Нагадаємо, наприкінці вересня у Львові на вул. Кривоноса, 1 за ініціативи отця Севастіяна Дмитруха відкрили музей митрополита Андрея Шептицького. Приміщення, де розташований музей, належать університету МВС. Парафіяни і церква давно просять передати його їм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: