Львівщина представляє туристичний потенціал краю на виставці у Варшаві

_1574349295_613x321.65489404642_3_0

Упродовж 21-23 листопада Львівщина представляє туристичні та курортні можливості на головній польській виставці, орієнтованої на туристичну галузь, International Travel Show TT Warsaw.

Про це повідомляє відділ комунікації Львівської ОДА.

На національному стенді України Львівщина представляє можливості активного, культурно-пізнавального, медичного та гастротуризму. Відвідувачам виставки презентують туристичний путівник «Персональний гід Львівщиною», до якого увійшли головні еко та природні локації області, бальнеологічні та гірськолижні курорти, культурно-пізнавальні об‘єкти.

«Польські туристи відвідують Львівщину як з метою відпочинку, так і оздоровлення. Міста Трускавець та Східниця з унікальними мінеральними джерелами є одними з найпопулярніших дестанацій серед польських туристів на Львівщині. Цьому сприяють унікальні природні ресурси, можливість вибору екскурсійних турів польською мовою, розвинута інфраструктура», - зазначає заступник начальника управління туризму та курортів Тарас Лозинський.

Цього року TT Warsaw – найпрестижніший туристичний ярмарок у Польщі, який відбудеться у Палаці культури та науки. Щороку захід відвідують учасники з усього світу. Це нагода представити свої пропозиції, налагодити та підтримувати ділові стосунки, а також дізнатися про останні тенденції в туристичній галузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: