Міські депутати спростили підтримку львівських товаровиробників

IMG_6809

Депутати Львівської міської ради полегшили відшкодування підприємцям за участь у виставках.

Зокрема, депутати внесли зміни до Положення про відшкодування суб’єктам господарювання з міського бюджету частини відсотків за кредитами та Положення про надання маркетингових ваучерів — часткового відшкодування витрат львівським товаровиробникам на участь у виставково-ярмаркових заходах у Львові.

Зміни передбачають спрощення фівнансового механізму підтримки місцевих товаровиробників, шляхом компенсації частини витрат за їхню участь у виставково-ярмаркових заходах, а також зняття обмежень щодо видів діяльності, які могли б отримати цю допомогу.

«Цього місяця ми вперше провели засідання, на якому прийняли рішення відшкодувати підприємцю, який займається у поліграфічній діяльності, ставки за кредитами. Також ми просимо дозволити брати участь товаровиробникам у міжнародних виставках», — розповіла директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Програма допомоги львівським товаровиробникам діє у разі, якщо вони презентують свою продукцію на виставках. Прийняті ухвали спрощують процедуру надання допомоги та розширюють коло виставок товаровиробників, які будуть відбуватись не лише в Україні, а й за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: