У Львові відкрили Першу філію Академії боксу імені Андрія Котельника

8_1574270147_3492x2328_1_0

На Львівщині тривають XVІI відкриті обласні змагання «Міжнародний турнір з боксу серед юніорів та юнаків на призи Заслуженого майстра спорту України Андрія Котельника».

У межах турніру вчора, 20 листопада, відбулось відкриття Першої філії Академії боксу ім. А. Котельника на базі оновленого залу боксу спортивного боксерського клубу «Гетьман» за адресою: м. Львів, вул. Морозна, 31-А.

Про це повідомляють у Львівській ОДА.

Привітав спортсменів голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський.

«Ви – наша гордість, ви посли України у світі. І, напевно, найкращим побажанням для вас сьогодні буде те, щоб ваші учні досягали ще більших висот, аніж ви досягли, і ще частіше тримали пояси переможців. Приємно сьогодні тут бачити стільки дітей, – з вашою допомогою вони ставатимуть професійними спортсменами, нашими новими чемпіонами. Ви робите велику справу, і Львівська облдержадміністрація, зі свого боку, завжди вам у цьому сприятиме», - наголосив очільник області.

За словами організаторів, важливою метою змагань є прагнення Львівщини подати  в недалекому майбутньому заявку до Всесвітньої федерації боксу (AIBA) на проведення  офіційних змагань – чемпіонату Європи та світу з боксу, а також розширити географію учасників боксерського турніру.

Родзинкою турніру А. Котельника є проведення боксерських поєдинків за участю понад 200 запрошених спортсменів наступних збірних команд: Ізраїлю, Молдови, Польщі, Німеччини, 12 команд областей України та м.Києва.

Змагання триватимуть 20-24 листопада в приміщенні виставкового залу «Південний ЕКСПО» м.Львів, вул. Щирецька, 36, ТВК «Південний».

До складу збірної команди Львівської області  на участь в турнірі на призи А. Котельника серед юніорів та юнаків представлені 40 кращих боксерів Львівської області у відповідних вікових категоріях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: